miercuri, 3 februarie 2010

despre fete pentru fete

ai o carte noua. noua pentru tine. d abia ce ai cumparat o/imprumutat o/inchiriat o/etc. ma rog. e treaba ta cum ai facut rost de ea. sa zicem ca e o carte foarte tare, unica pt tine.. n ai cum sa mai gasesti una la fel oricat ai incerca.

bai si cum esti asa entuziasmata de ea, cum o mangai tu asa ca un copil indragostit de noua jucarie, cum iti place la nebunie sa te uiti la ea spunandu ti : " bai in sfarsit... o carte perfecta! si e numai a mea!!... a mea!!" ZBANG!

te loveste o idee. prietene.. carte ca asta sigur nu mai are nimeni... dar... o mai fi citit o cineva inaintea mea? i o mai fi aflat cineva secretul? hmm... vrei sa stii daca cineva a reusit sa o deschida inaintea ta..

primul pas tampit e cel in care afli intr adevar ca da.. cineva inaintea ta a fost acolo.. a mangaiat o ca si tine.. a fost indragostita la fel de mult...de ea... a savurat o la fel cum o faci si tu.

al doilea pas si mai tampit... e cel in care afli ca defapt si cartii i a fost bine in alte maini. ca si ea s a deschis cu mare placere la atingerile alteia. ca si a dat cumva o parte din suflet unei cititoare inaintea ta.

cel mai tampit pas bineinteles.. e cel de al treilea.. in care deshizi coperta si vezi poza "FOSTEI" cititoare.. o vezi asa..bucalata.. uratica.. tarancuta.. hmm..

nu ar trebui sa ai niciun fel de remuscare in momentul ala.. ca doar la tine e cartea acum.. indiferent de mangaierile consumate in trecut, indiferent de sentimentele trecute sau prezente... e acolo.. e in mainile tale.

pe tine te suna sa ti spuna "buna dimineata".. pe tine te strange cu pofta in brate.. pe tine te alinta.. pe tine te pupa si ti spune "o sa mi fie dor de tine". e cartea ta acum

deci sa trecem peste capitolul FOSTE si acum sa ne bucuram de carte.. :)

Niciun comentariu: